Lev hälsosammare med bowling och måttligt vindrickande

Det är lättare än vad många tror att upprätthålla en hälsosam livsstil genom att göra små förändringar i vardagen. En sådan förändring är att börja bowla tillsammans med vänner emellanåt och dricka måttliga mängder vin. Med denna förändring kommer du att maximera ditt fysiska, sociala och mentala välbefinnande. Det bästa av allt är att det kan förlänga din livslängd och minska risken för allvarliga sjukdomar.

3 skäl till att leva mer hälsosamt

En hälsosam livsstil ska inte underskattas då det finns massor av fördelar. Se bara på följande tre skäl:

1. Förbättrar ditt humör – En av de främsta fördelarna med att leva hälsosamt är att det förbättrar ditt humör genom att öka må bra-hormonerna i kroppen som dopamin, endorfiner och serotonin.

2. Ökar din livslängd – Den kanske främsta fördelen med en hälsosam livsstil är att det ökar din livslängd. Hälsosamma vanor som att bowla och äta nyttigt förebygger sjukdomar och bekämpar åldrande.

3. Ökar dina energinivåer – Att uppleva låga energinivåer kan vara ett tecken på en ohälsosam livsstil. I sådana fall bör du börja med hälsosamma vanor som att gå ut och bowla med vänner emellanåt, sluta röka och dricka rött vin med måtta.

Kom igång med bowling och vindrickande

Du kan enkelt komma igång genom att söka upp närmaste bowlinghall och beställa hem vin från Sveriges ledande vinhandlare på nätet, Vinoteket.com. På Vinoteket har du den fantastiska möjligheten att i lugn och ro plocka ihop vin från deras stora sortiment. Här har du en mängd olika typer av rött, vitt och mousserande vin från hela världen. Du lägger enkelt viner i varukorgen genom att söka på dina favoritviner eller använda filtret för att sortera på sökresultaten. Sedan väljer du fraktbolag och betalar smidigt i kassan.

Eftersom Vinoteket samarbetar med såväl stora som små gårdar kan de erbjuda ett brett sortiment av expertutvalda viner för de flesta tillfällen. När du beställer hem vin från Vinoteket kan du alltid känna dig trygg då kunder erbjuds 100 procent garanti på kundnöjdhet. Som om det här inte vore nog så är även frakten kostnadsfri.

Köp smakrikt rött vin

Eftersom ditt mål är att leva hälsosammare är ett förslag att köpa rött vin som är känt för sina hälsofördelar. Ta till exempel den prisbelönta och smakrika Fat Baron Shiraz med ett utmärkt omdöme på 4,5 stjärnor av 5 på Trustpilot. Den blev utsedd till vinnare av ”Best Wine in the World” år 2008 och har fått 91 poäng av 100 av Gilbert & Gaillard, 2020. Fat Baron Shiraz är unik med sin smak av sötma och rubinröd Shiraz. Den ger en härlig munfyllnad tillsammans med en lång ihållande finish. Så passa på och köp detta utsökta vin för endast 129 kronor!