Fixa ett bowlingkalas

Många börjar bjuda in jämnåriga till barnkalas i 4-5-årsåldern, för att innan det ha mindre kalas för familjen och släkten. Barnkalas ändrar oftast karaktär efter hand som barnen blir större, men den del som brukar bestå är att någon form av aktivitet är uppskattat. Som bowling!

Bra idé när man blir många

Ett bowlingkalas funkar perfekt när man blir många, dessutom spelar det ingen roll om det är påsk,Halloween, jul eller en vanlig lördag – bowlingkalas funkar alla dagar, året runt!

Att ha ett tema för kalaset är också en rolig idé. I det här fallet kan man ju köra enbart tema bowling eller kombinera det med något mer. Exempel på teman skulle kunna vara ballong- och bolltema, pirattema, sagotema, superhjältetema eller liknande.

Att låta kidsen klä ut sig och själv fixa dekorationerna

med passande detaljer från exempelvis partykungen.se är garanterat en hit. Tänk dig själv när det dröser in ett gäng pirater eller superhjältar i bowlinghallen!

Mat, dryck och bowling

Tiden går fort när man har kul och ett bowlingkalas brukar inte vara längre än 1,5 – 2 timmar. Det är lagom tid för att hinna bowla, äta och busa. När man hyr en bowlinghall går det nästan alltid att boka även mat och dryck. Ibland även tårta

och godispåsar om man skulle önska det.

Många bowlinghallar tillåter även medhavda godispåsar, så länge de inte öppnas inne i bowlinghallen. Medhavd tårta kan man få lov att äta, men det bästa är att kolla det med personalen först. Allt annat finns på plats, så det är bara att sätta sig till dukat bord.

Det är detaljerna som gör det

Att ha godispåsar, dekorationer och tårta som matchar temat är pricken över i – en tårta formad ett bowlingklot går alltid att fixa! Kom ihåg att minst 1-2 vuxna bör finnas till hands under kalaset och att personalen behöver få tid för att förklara och visa hur spelet går till.